joi, 6 decembrie 2012

Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou

Mai jos puteti vedea cele mai frumoase mesaje de Anul Nou.


Sărbători fericite şi să petreci în neştire,
Să ai pe veci iubire şi-n casă fericire!

Nu dispera când greutatea te apasă şi nici nu plânge după alt destin,
Căci după lacrimi, dragostea-i frumoasă,
Aşa cum după ploaie cerul e senin.

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri!

În contul tău numărul 200, la banca "Viaţa" am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli!


Vă doresc de 2012 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

A mai trecut un an. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră/u că ai rămas acelaşi suflet cald!

Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi îţi deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus!

Treci peste tot ce-a fost, crede în tine! Anul Nou e o carte deschisă cu multe reţete ale succesului, tu alege doar ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere în 2013!

Ştiu că a fost un an uneori greu, dar acum că se apropie de sfârşit, trebuie să-ţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine. Îţi trimit sigilată toată prietenia mea şi cele mai bune urări de anul nou. La Mulţi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu